En poursuivant votre navigation sur notre site, vous acceptez l’utilisation des cookies nécessaires au bon fonctionnement de celui-ci. En savoir plus
• • • • •
YOUR RESTAURANT O'MENU
Discover our selection of seasonal dishes
O’RESTAURANT is an invitation to a friendly escape. In a modern setting, the chef concocts fresh seasonal and regional dishes to satisfy any food-lover’s taste. From Monday to Friday, our lunchtime menu boasts a wide variety of freshly-prepared daily specials from land, lake and sea.
We carefully prepare all our dishes on the premises using fresh produce, fish, and meat.
Our menus are available every day from 11:30 to 14:30 and from 18:30 to 22:00.
Service & Value Added Tax: 8.1%.
DAILY SPECIALS
FROM MONDAY TO FRIDAY
Fishery and local products
Daily special
21.—
Daily special + Starter or Dessert
25.—
Full business lunch
28.—
WINES BY THE GLASS
WHITE WINES
École de Changins, Sauvignon, Geneva (Switzerland)
7.80/dl
Giuseppe & Luigi, Pinot grigio, Italy
5.50/dl
Cellier du Pic, Viognier, Pays d'Oc (France)
6.60/dl
Armidale Estate, Chardonnay, Australia
5.20/dl
Domaine de Chantemerle, Chasselas, La Côte (Switzerland)
Médaille d'or au Mondial du Chasselas 2017
6.70/dl
RED WINES
Château de Vincy JJ Steiner, Pinot Noir, La Côte (Switzerland)
8.—/dl
Baglio di Grisi, Nero d'Avola, Italy
6.90/dl
Trapiche, Malbec, Argentina
6.30/dl
ROSÉ WINES
Cave la Rose d'Or, Oeil de Perdrix, La Côte (Switzerland)
7.00/dl
Famille Negrel, Nuit Blanche, Côte de Provence (France)
7.00/dl
WINE LIST
BURGERS
100% PURE BEEF, ARTISANAL BREAD
Simple
Onion confit, pickles, salad, French fries
26.—
Cheddar
Onion confit, pickles, salad, cheddar, French fries
28.—
O'Burger
Onion confit, pickles, salad, cheddar, bacon, French fries
30.—
BURGERS
100% VEGAN, ARTISANAL BREAD
Veggie Burger
Bulgur, spinach, leeks, onion confit, salad, French fries
26.—
NOS PLATS SIGNATURES
Filets de perche du lac Léman (Pêcherie « Deli » à Nyon)
Façon meunière, frites, épinards en branche, sauce tartare maison
48.—
Féra Lémanique (Pêcherie « Deli » à Nyon)
grillé à la plancha, sauté de légumes & quinoa
41.—
Souris d'agneau
herbes de Provence, polenta crémeuse, jus façon O’
42.—
Entrecôte café de Paris
Entrecôte Premium, beurre café de Paris, frites, salade, servi sur réchaud
46.—
O'RESTAURANT & O'BORD DU LAC
For sharing with two (or three!) people
TAPAS
Planchette Bresaola, Gruyère, lard de Begnins
26.—
Guacamole maison, chips de maïs
13.—
ENTRÉES
Salade Mêlée
Crudités, sauce salade maison
12.—
Velouté de Potimarron
Châtaignes, double crème de Gruyère
13.—
Soupe Thaï
Lait de coco, champignons black Fungus, crevettes
14.—
Os à moelle
Gratiné, fleur de sel, toasts, purée d'ail
18.—
Salade de chèvre chaud (entrée)
Salade, feuille de brick, pomme, noix
17.—
Ceviche entrée (entrée)
Tartare de bar en cubes, mariné lime, piment d'Espelette, oignons rouges, coriandre
20.—
Foie gras de canard
Mi-cuit, sel de Guérande, toast, confiture de figue
29.—
SUGGESTIONS DU MOMENT
Moules marinière
bouchot, vin blanc, frites, citron, persil
28.—
Moules au curry
bouchot, vin blanc, frites, crème curry Madras
29.—
Fondue moitié-moitié (min. 2 personnes)
Mélange moitié-moitié de notre fromager « Le Gîte » à Nyon
27.—/personne
Fondue moitié-moitié à la truffe (min. 2 personnes)
Mélange moitié-moitié de notre fromager « Le Gîte » à Nyon, aromatisée à la truffe
28.—/personne
Tajine de poulet
Épices d'Orient, raisins secs, semoule
29.—
THE CLASSICS
Demi-lune ricotta truffe
Crème à la truffe
32.—
Tagliata de boeuf Suisse
Entrecôte Premium, frites, roquette, Parmigiano, légumes de saison
43.—
Chèvre chaud (plat)
Crudités, fromage de chèvre, feuille de brick, miel, pomme, noix
29.—
THE TARTARS
Tartare de bœuf Classic O'
"coupé au couteau", salade
37.—
Tartare de thon au sésame grillé
huile de sésame, gingembre, échalotes, coriandre, ciboulette
39.—
Tartare de bœuf à l'italienne
Salade, tomates séchées, roquette, parmesan, pignons de pin, aromatisé à la truffe
39.—
Ceviche (plat)
Tartare de bar cubes, mariné lime, piment d'Espelette, oignons rouges, épeautre, wok de légumes
38.—
Tous nos tartares sont accompagnés de frites et toasts (sauf Ceviche)
OUR PRODUCT ORIGINS
Beef & Chicken: Switzerland • Lamb: New Zealand/Australia • Perch fillets & Féra: Lake Geneva • Duck foie gras: France • Bass: Depending on arrivals • Prawns: Vietnam
BOOK YOUR TABLE
Our establishment is open 7 days a week, from 08:00 to 00:00.
The restaurant kitchen is open Monday to Sunday, from 11:30 to 14:00, and from 18:30 to 22:00. Weather permitting: the kitchen is open non-stop.
Book by phone on 022 990 10 10, or by completing the reservation form :
O' what a view...
O'LES TERRASSES DU LAC
Rue de Rive 13
CH-1260 Nyon
Tél: +41 22 990 10 10
O'DECK
Space available for private use Monday to Sunday, upon reservation.
O'RESTAURANT
Open 7 days a week, from 08:00 to 00:00.
Kitchen open from 11:30 to 14:30 and from 18:30 to 22:00. Weather permitting: the kitchen is open non-stop.
O'BORD DU LAC
Open during the summer season.
2018-2024 © O'LES TERRASSES DU LAC, tous droits réservés • Conception, web design & digital strategy by RELAIS COM